Jeg har netop været på en rigtig spændende boudoir/nudeart workshop. Teamet var lys og skygger – og fremfor alt – udtryk.

Genren er virkelig spændende at arbejde med som fotograf, da det er de mindste detaljer der gør forskellen. Nogen gange er det få milimeter lyset lige skal drejes, justeres o.lign.

Så på en kold søndag, drog jeg mod Silkeborg med hovedet fyldt med ideer og udtryk jeg gerne ville forfine og få kritik på. Resultatet kan du blandt se her.

Men er Boudoir /nudeart ikke porno?

Nej på ingen måde! Det handler om at indfange kroppens former og kurver på en varm og personlig måde.

Boudoir / Nude art har længe været en typisk en gave til fødselsdag eller morgengave i forbindelse med bryllup. Men jeg oplever en generel stor stigning i forespørgslerne på denne type billeder. Der er også flere og flere tilfælde hvor billederne er til kunden der selv ønsker dem, fremfor at forære dem væk.

Men skal man så ikke være nøgen?

Ikke nødvendigvis. Hvis du ikke er komfortabel med dette, så kan billeder sagtens laves med undertøj el. lign. Det vigtigste er at du er tryg ved situationen, og billederne afspejler det udtryk du gerne vil give.

Billederne tages typisk i mit studie i Holstebro, men mulighederne er mange, også hvis du istedet ønsker billeder på location.

Daniel Broe
Fotograf Broe Foto