En dejlig lørdag morgen sidste år vågnede jeg, frisk og frejdig, og glædede mig til at skulle fotografere Steffen og Karinas bryllup i Lemvig, og efterfølgende billeder på en fantastisk location, hestevognskørsel osv. – kort sagt, det tegnede til at blive en super fotodag. Lige indtil jeg fik trukket gardinet til side, og kunne konstatere at regnen væltede ned, bare bare en smule, men du ved, VIRKELIG væltede ned!

Bum bum.

Heldigvis har vi altid en plan B, så billederne skulle vi nok få i kassen, og solen skulle nok komme – herregud, der var jo laaang tid til vi skulle mødes (det prøvede jeg i hvert fald at berolige mig selv med)

Jeg pakkede bilen og kørte afsted – i silende regnvejr.

Efter bryllupet tog vi en snak, omkring hvilken plan vi skulle vælge. Parret ville gerne at vi holdt fast i ønsket om location ved vand og skov – så det gjorde vi.

Vi havde et helt hold af hjælpere med paraplyer, håndklæder og masser af smil med. Og billederne blev herlige. Selvfølgelig gjorde de det.

Så det kan lade sig gøre – og med det danske sommervejr, så ved man aldrig hvad der venter. Derfor er du i gode hænder, hvis jeg skal fotografere jeres store dag! (også selvom at det regner)