Kalenderen er bladre om til 2014, og selvom vejret lige nu ikke minder meget om sommer, oplevelser og glade dage, så kan vi glæde os over at dette snart venter!

Sommeren er højsæson for bryllupper, og som fotograf er det en helt fantastisk tid. At få lov til at forevige en så vigtigt dag, stiller store krav – og derfor skal opgaven også tilgå med ydmyghed. Der er med andre ord ikke noget der hedder autopilot eller rutine. Hvert bryllup er forskelligt, og det er lige præcis derfor de mange bryllupper jeg deltager i, er helt fantastisk.
Jeg har fotograferet bryllupper professionelt siden 2011, og det bliver jeg ALDRIG træt af. Primært har jeg fotograferet i Holstebro / Herning området, men har også flere gange været i nord og sydjylland, Fyn og sjovt nok 4 gange i Svendborg.

Skal du giftes eller kender du nogen der skal, så tager jeg meget gerne et 100% uforpligtende møde, hvor vi snakker lidt om jeres ønsker, stil og detaljer. Jeg har lukket de første 8 bryllups datoer i 2014, men der er stadig god plads til flere. Jeg har opdateret priserne, så du kan her se mine faste pakkepriser. Du kan f.eks. få taget flotte bryllupsportrætter inkl. 1 times fotografering på lokation, 5 stk. 13×18 og 5 stk. elektroniske billeder i høj opløsning – alle billeder efter eget valg – til kun kr.2.995.

Hvis du har ønsker, ideer eller forslag som ikke ligger i pakkerne, laver jeg naturligvis gerne en specialpris på netop jeres ideer. Alt er 100% fleksibelt.

Jeg har et godt samarbejde med LH Beautymaker i Holstebro omkring makeup og Samuel fra Iamweb fra Herning omkring video fra jeres store dag. Ønsker du at vide mere, så skriv til mig herunder, eller ring/sms til 4225 6260.

Som altid er du mere end velkommen til at kontakte mig for yderligere info!
-Daniel