For efterhånden laaang tid siden, havde jeg en snak med Camilla og Henrik omkring deres bryllup, som løb af stablen lige efter sommerferien. Et bryllup der som samtalen skred frem, viste sig at være lidt mere utraditionel, end hvad man normalt forventer af et august bryllup.

Faktisk skulle vielsen foregå i haven på Nr. Nissum Efterskole – og præsten var Henriks søster. Desværre var jeg allerede booket om formiddagen til et andet bryllup, så jeg havde først mulighed for at komme efter vielsen, og fik desværre ikke foreviget selve vielsen – men hold op hvor var der smukt!

Istedet lavede jeg bryllupsportrætter og efterfølgende stemningsbilleder fra reception og festen indtil klokken 20, hvor jeg takkede af efter en dejlig dag. Camilla er VILD med hunde, så parrets 3 skønne hunde skulle naturligvis med på en del af billederne. Så vi fik både de helt klassiske billeder, og de mere personlige og skøre billeder med hundene. Selvom det var super godt opdraget, så var der masser af spillopper i den, så det blev dejligt uhøjtideligt og med en masse grin.

Se flere af mine bryllupsbilleder her!