Juletilbud

Billeder til gave er et sikkert hit, derfor vælger rigtig mange at forære bedsteforældre, familie og venner billedegaver. Det er en oplagt mulighed for at give personlige gaver, som modtageren kan have glæde af i mange år. Billederne kan også bruges til julekort, kalender, fotogaver og naturligvis det oplagte, flotte fremkaldelser i prof. luksus kvalitet. I studiet i Holstebro har jeg prøver og eksempler på almindelige billeder, men også de lækre 5mm skumplader og aluprint, hvor trykket står rigtig flot og giver billedet et stort løft ift. alm. papir billeder – se de mange muligheder når du kommer til fotograferingen. Tilbuddet gælder til fotografering af familier op til 5 personer og portrætter. Bemærk billederne bliver ikke taget i en juleudstilling. Jeg laver udelukkende smukke klassiske portrætter uden brug af mange effekter. Der er afsat 20 minutters fotografering pr. tilbud.

De 20 minutter er mere end rigeligt til gode, nære og umiddelbare billeder. Efter fotograferingen fremsender jeg et link med billederne fra fotografering hvor du kan udvælge hvilke billeder du ønsker. Her kan du også bestille andre størrelser og digitale filer så du selv kan råde over billederne. Skriv til mig i formularen nedenfor.

Fotografering inkl. 2 stk. (samme motiv) 13×18 print

kr. 595,-

SPAR kr. 600,-

Fotografering inkl. 2 stk. (samme motiv) 18×24 print

kr. 745,-

SPAR kr. 608,-

Værd at vide

Det er en kortere fotografering end normal – der er afsat 20 minutter, hvilket er rigeligt til gode, søde og sjove portrætter. HUSK – der er ingen juleopstilling. I er velkomne til selv at medbringe nissehuer – men jeg tilbyder desværre ikke et julelandskab man kan blive fotograferet i.

Tilbuddet gælder følgende typer fotografering: Familie op til 5 personer, børn og graviditetsbilleder. Er I flere personer, så er der et tillæg til prisen.

Billederne tages enten sen eftermiddag, aften eller weekend efter aftale.

Tilbuddet gælder til 18/12 2022. Sidste frist for bestilling af billeder fra fotograferingen er 18/12 2022.

Stil spørgsmål eller book din tid i formularen.