Lone, Christian og Thea var forbi i studiet i sidste uge. Det er bestemt ikke først gang, og forhåbentlig heller ikke den sidste! Denne gang var det Lones mave i forskellige afskygninger, samt et par familieportrætter der var på dagsordenen. Jeg har tidligere fotograferet dem bl.a. da hun var gravid med Thea, og derefter hvert år op til jul. Som altid var de meget åbne overfor ideer, så vi fik en hel masse spændende i kassen, båden med familien men også hver for sig.
Det er altid spændende at arbejde med gravide, og lave unikke graviditets billeder. Ikke en familie er ens – så det kreative har rigtig mulighed for at udfolde sig.

Denne gang havde jeg stor fokus på simpel lyslægning – oftest bare en enkelt lyskilde, så vi kunne lege med skygger og udtryk. Denne type belysning gør sig rigtig godt, da man kan sætte maven i fokus og bruge det som udgangspunkt.

Det blev til 35 flotte billeder som de valgte at få elektronisk. En løsning langt de fleste vælger, da man så selv har filerne liggende og kan dele med familien og evt. selv stå for at printe