Testimonials

Anette Madsen

Vi har fået taget billeder hos Daniel et par gange indtil videre, og han er bare super dygtig, kompetent og med stor tålmodighed! Kan klart anbefales ⭐⭐⭐⭐⭐
December 2021

Dorthe Lehbert

Fantastiske billeder. Daniel er altid så rolig og imødekommende. Vores børn set ham som en ven. Det giver naturlige billeder med det der glimt i øjet man selv ser hos sine børn.
December 2021

Martin Brødbæk Svelle

I december fik vi taget nogle rigtig gode billeder af vores børn! Stor ros til Daniel for det gode arbejde, hurtig levering og det hele var i rigtig god kvalitet.
Og et ekstra tak for tålmodigheden! Det er ikke altid nemt når det drejer sig om børn der på det tidspunkt var henholdsvis 5 måneder og knap 3 år. 😃
Mvh Martin og Ina
Marts 2021

Henriette Brogaard

Vi har fået taget billeder ved Daniel af to omgange og begge gange har været yderst tilfredsstillende. Man føler sig i trykke rammer og han er meget kompetent samt tålmodig.
April 2021

Mathilde Lykke Kirk

Stor anbefaling af Broe Foto!! ⭐️
Vi har fået taget billeder hos ham af flere omgang, og er så glade for resultatet hver gang. 😍
Daniel lytter til vores ønsker, udviser stor tålmodighed, og fanger de bedste øjeblikke i billedet. Meget professionel! ⭐️ Tusind TAK!
December 2021

Randi Hollænder Høegsberg

Daniel er en fantastisk fotograf. Han er omstillingsparat, og tager virkelig gode billeder. Vi have fornøjelsen af Daniel til vores bryllup, hvor vi havde valgt hele dagen. Vi vil klart anbefales Broe foto😊
December 2020

Zita Rahbek Grønkjær

Daniel har været vores faste fotograf i mange år og vi har altid været meget tilfredse med vores billeder🤩Daniel er et herligt menneske at omgåes, og han har et skarpt øje for gode detaljer og lokation samt et super godt børnetække👍vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger til Broe Foto
November 2020

Lise Houlind Christensen

Jeg mødtes med Daniel i en skov sammen med mine to børn. Vi skulle have taget billeder til børnenes fars fødselsdag.
Daniel var super god til børnene og god til at skabe ro omkring fotograferingen. Han havde børnenes fulde opmærksomhed og formåede samtidig at skabe ro for mig, som ikke altid lige synes at børnene artede sig som de burde. Daniel tog de mest fantastiske billeder og børnenes far var vild med resultatet.
Vil klart anbefale Daniel til andre.
Oktober 2020

Anja Schou

Vi har brugt Daniel som fotograf flere gange og er meget tilfredse. Vi har fået taget familiebilleder og for nyligt har han fotograferet vores søn på hans konfirmationsdag. Vi har fået nogle rigtig gode billeder. Daniel er afslappet og nem at snakke med.
September 2020

Christine Dalgaard Sørensen

Har endnu engang modtaget de fineste billeder af vores børn. Dejligt at der er plads til børnenes skøre idéer så de er trygge og billederne kan blive virkelig flotte. Tak
April 2020

Michelle Walton

Super dygtig og venlig fotograf, som er god til børnene😊 hyggeligt lille studie og modtog billeder super hurtigt.
Meget tilfreds!
Marts 2020

Pernille Hildur Sørensen

Vi har fået taget måneds billeder af 2 børn hos Daniel og brugt han flere gange siden. Vi kan kun give Daniel vores varmeste anbefalinger, det er en fornøjelse at komme hos ham, han er helt fantastisk til børn og der er altid en masse skønne billeder at vælge imellem. Vi vil bestemt også bruge ham fremadrettet og ungerne elsker når turen går forbi ham til en fotografering.
Januar 2020

Mathilde Lundgaard Hansen

Vil klart anbefale Daniel. God service, flotte billeder og børnetække var store +’er, når man skulle ha’ taget billeder af en 3 årig og en på 3 uger.
Januar 2020

Anne Impgaard Madsen

Daniel søgte søskendepar til udendørs fotografering og endnu engang har han taget fantastiske billeder af vores 2 piger. Super professionelt arbejde og vores piger elsker at arbejde med Daniel. Daniel formår at få børnene til at slappe af og lege med på de ideer han har uden at det bliver kunstigt. Kan kun give Daniel de bedste anbefalinger og det er helt sikkert at vi kommer igen.
Oktober 2019

Maria Eliselyst Vennevold

Daniel er nu blevet en del af vores lille familie. Første gang vi fik kendskab til Daniel var til vores bryllup – hvor vi valgte ham til at tage vores brudebilleder😊 Daniel er meget lyttende og en tålmodig fotograf (da vi ikke er de hurtigste til at gennemse billederne 😅) efterfølgende har vi brug ham til at tage billeder af vores søn. Her havde Daniel igen tålmodighed og god tid til at få billederne taget. Ingen stress selvom vores søn ikke helt ville samarbejde 😅😜😊
Daniel er en behagelig fotograf at snakke med og en man kan være ærlig overfor 😊 vi vil helt sikkert brug ham igen, når dejligheden byder. Daniel for de bedste anbefalinger herfra 😊
Oktober 2018

Camilla Lynge Hof

Vi har nu 3 gange fået taget billeder hos Daniel – hver gang har vi fået taget en eller anden form for familie billeder. Vi har også fået taget gravidbilleder og baby billeder.
Hver gang har vi haft en helt igennem fantastisk oplevelse.
Man møder en rolig og varm mand, som især er go til at fange børnene og få dem til at føle sig tryg, samtidig er der altid god til tid at tilgodese børnenes behov for pauser – det kommer der nogle vildt gode resultater ud af.. (vi vil helt klart bruge Daniel igen)

Vi kan kun varmt anbefale Daniel..
September 2018

Tanja Østerby Thøgersen

Fantastisk oplevelse at have Daniel broe som vores fotograf til vores bryllup, han var som en flue på væggen og vi bemærkede slet ikke under festen at han var der ! Og efterfølgende har vi fået de mest fantastiske billeder. Vi vil helt sikkert anbefalede Broe foto til andre og vi kommer helt sikkert igen.
Oktober 2017