Erhverv

Erhvervsfotografering

Jeg fotograferer udover familier og bryllupper også en del for erhvervslivet – både lokalt og nationalt. Uanset om det er den lokale maler, et rejsebureau eller et hotel i Østrig, så giver jeg gerne et tilbud på opgaven. Mine kompetencer indenfor erhvervsfotografering spænder fra alm portrætter til hjemmesiden, til stemningsbilleder, produktbilleder og dokumentariske opgaver. 

Troværdige billeder af dit produkt, dine medarbejdere eller dine ydelser forstærker oplevelsen og værdien af dit firma. Især hvis du driver en servicevirksomhed/håndværkervirksomhed hvor den personlige kontakt er særlig vigtig overfor kunder, giver det særlig god mening med flotte professionelle billeder. Det kan være detaljebilleder fra byggepladsen, rådgivningssituationer, portrætter eller produktbilleder. Billederne kan bruges på jeres hjemmeside, visitkort, Facebook opslag, brochurer, flyers osv.

 

Alle priser er eksl. moms og ved fotografering indenfor en radius af 20 kilometer fra Holstebro. Længere væk beregnes kørsel til 5 kr. pr. kilometer. Billederne leveres digitalt som download i en print og en web version med mindre andet aftales.

Et udvalg af mine referencer:

Hør mere om erhvervsfotografering: