Forsikringsskader

Ifm. med forsikringssager og erstatninger kan du have brug for dokumentation af skaderne. Jeg fotografere alle typer af personskade og bygningskader. Ofte er det forsikringsselskabet der beder den tilskadekommende om at få skaderne dokumenteret professionelt, for bedst muligt at vurdere den pågældende skade. Derfor er det vigtigt at skaderne bliver fotograferet korrekt og i den rigtige neutrale lyssætning, så skaden hverken underdrives eller overdrives.

Forsikring og skade foto

Jeg hjælper med alle typer af forsikrings og skades fotografering. Det kan være personlige skader, bygninger, industri og tyveri. Har du andre typer skader, er du meget velkommen til at kontakte mig!

Hvordan foregår en forsikrings fotografering?

1. Dit forsikringsselskab beder dig om at få dokumenteret skaderne. Du skal typisk selv kontakte en fotograf der kan hjælpe med fotograferinge

2. Vi aftaler en tid til fotografering, og tager en kort snak om skadernes omfang.

3. Billederne tages i flere forskellige vinkler, for at sikre optimal fremvisning af skaden. Forsikringsselskabet vil typisk bede om 2-3 billeder af skaden i neutralt lys og uden redigering. Ofte tager jeg flere billeder for at dokumentere skaden bedst muligt – dette bliver der ikke opkrævet ekstra for.

4. Alt efter hvad du ønsker kan du enten selv tage dialogen med forsikringen, fremsende billederne og lægge ud for fotograferingen – eller du kan lade mig ordne det praktiske mht. til fremsendelse af billeder og betaling.

5. Billederne er typisk klar til at sende til forsikringen efter 1-3 hverdage

Kontakt mig og hør mere om forsikrings fotografering