Forsikringsskader

Forsikringsfotografering

Kommer du ud for et uheld og får en skade af den ene eller anden art, kan det være nødvendigt med en ordenlig skadesdokumentation. Jeg tilbyder at fotografere din skade professionelt, så du får de bedste vilkår i en erstatnings- eller forsikringssag.

I de fleste tilfælde er det dit forsikringsselskab, der beder dig opsøge en professionel til at dokumentere skaden. Herefter kan du tage kontakt til mig, og sammen finder vi frem til, hvordan vi bedst får lavet en forsikringsfotografering, der hjælper dig bedst muligt. Det er altid mit mål at give dig et produkt, som vil kunne fremvise skaden og hjælpe dig på bedst mulig vis.

Hvornår har du brug for en forsikringsfotografering?

Jeg fotograferer alle typer af person- og forsikringsskader, hvis du har brug for dokumentation til dit forsikringsselskab. Du skal ikke gøre noget, jeg vil sørge for, at du får et billede, der korrekt viser din situation.

Du kan blandt andet bruge min service ved disse personskader:

 • En ulykke
 • Tandskader
 • Personskade i forbindelse med trafikuheld
 • Andre personskader

… Eller ved disse bygningsskader:

 • Sætningsskade
 • Skade i forbindelse med tyveri
 • Sanitetsskade

Uanset typen af skade eller skadens omfang, så er jeg behjælpelig med mit kamera og sikrer, at der bliver taget hånd om situationen.

Kontakt mig og hør mere om forsikringsfotografering

Få en korrekt dokumentation med en skadesfotografering

Opnå de bedste vilkår for din skades- eller forsikringssag ved at vælge en professionel fotograf til at tage dine billeder. Jeg har fotograferet professionelt siden år 2011 og har mit udgangspunkt i Holstebro. Jeg tager med glæde ud og fotograferer. Det kan være nødvendigt – specielt hvis der er tale om en skade på dit hjem. Jeg tager ud til de fleste slags skader, og kører i hele Jylland og på Fyn.

Få den bedst mulige vurdering af skaden med billeder i højeste kvalitet. Jeg benytter en neutral lyssætning og ikke nogen redigering, så skaden kommer til at fremstå skarp på billedet – uden den overdrives. Dermed undgår du, at skaden forsvinder, eller billedet bliver misvisende, som hvis du eksempelvis selv skulle tage det. Jeg vil typisk tage flere billeder, end forsikringsselskabet har brug for, for at være sikker på at du får en korrekt dokumentation – det skal du selvfølgelig ikke betale ekstra for.

Med andre ord bliver din dokumentation fyldestgørende og retfærdig, samtidig med at du slipper for at skulle bekymre dig om selv at foretage den korrekte dokumentation.

Jeg går til arbejdet med respekt for situationen og dine omstændigheder og møder dig i øjenhøjde og med forståelse. Ligesom med mine andre fotoopgaver vil der være en dialog forudgående for selve forsikringsfotograferingen. Her får du mulighed for at forklare, hvilken skade der er tale om, og hvilke omstændigheder jeg skal være opmærksom på. På den måde er vi sikre på, at jeg får det hele med, så du kan føle dig tryg ved situationen.

Uanset hvilken fotografering jeg går ind til, kan du regne med min professionelle tilgang og billeder i den bedste kvalitet.

Hvordan foregår en forsikringsfotografering?

 1. Forsikringsselskabet vil bede dig om at få dokumentation for din skade, hvorefter du typisk selv skal kontakte mig for at aftale en forsikringsfotografering.
 2. Ved at udfylde min formular nederst får vi aftalt en tid til fotograferingen. Først vil du have mulighed for at fortælle om skadens omfang, så jeg kan danne mig et overblik over, hvordan billedet kan tages bedst muligt.
 3. Fotograferingen af skaden starter. Jeg tager billederne fra flere forskellige vinkler, så jeg sikrer mig, at du får den mest optimale fremvisning af skaden. Ofte vil forsikringsselskabet bede om to til tre billeder.
 4. Billederne vil som udgangspunkt være klar efter 1-3 hverdage. Herefter vil de blive sendt direkte til forsikringsselskabet.
 5. Jeg sender selv billederne til dit forsikringsselskab, og du skal derfor ikke foretage dig mere. Du vil modtage en kopi af billederne, jeg har videresendt, så du har den fornødne dokumentation i orden.

Jeg har en stor erfaring med forsikringsfotografering og ved derfor, hvad der forventes af dokumentationen. Jeg arbejder desuden sammen med alle forsikringsselskaber.

Skal du have dokumenteret din skade?

Har du brug for en forsikringsfotografering, så udfyld formularen øverst. Jeg kontakter dig, så vi kan tage en snak omkring skaden.