Bryllup

Bryllupsfotografering

Fang de smukkeste øjeblikke, når I fejrer kærligheden til jeres livs fest. Det er vigtigt at vælge en fotograf, der forstår jeres behov og kan fange stemningen, når den opstår. Lad mig være med jer, når den store dag skal foreviges.

Få det lige, som du ønsker det – sammen indfanger vi de perfekte øjeblikke

Jeres lykkelige smil og hans kærlige blikke – som bryllupsfotograf gør jeg alt for at indfange stemninger og går op i at gøre billederne naturlige og smukke. Jeg bruger derfor ikke stærkt iscenesatte billeder, men vil hellere fange jeres blik for hinanden og de ægte smil, I deler.

Vil I have jeres børn med på billedet? De er mere end velkomne! Jeg har stor erfaring med at fotografere børn og familieportrætter og vil elske at fotografere dem tage del i brylluppet.

Passioneret bryllupsfotograf til hele landet

Jeg går utroligt meget op i mine bryllupsfotograferinger og ser det som en stor ære at blive valgt som jeres fotograf. Jeg har beskæftiget mig professionelt med bryllupsfotografering siden år 2011 med udgangspunkt fra Holstebro – men søger I en bryllupsfotograf på Sjælland eller Fyn, så kører jeg ud i hele landet.  

Fotograferingen bliver udført med en stor ansvarsfølelse og en god portion humor, så vi får opbygget en tryghed og tillid til hinanden, der også forudsætter de bedste bryllupsbilleder.

I får derfor ikke kun en fotograf, men en sparringspartner, der taler til jer i øjenhøjde og forstår at fange alle de vigtige elementer. Fra vielsesringe til bryllupskagen – jeg lader billederne fortælle jeres smukke historie.

Kontakt mig og hør mere om bryllupsfotografering

Skræddersy jeres bryllupsfotografering lige som I vil have det

Fang turen op ad kirkegulvet, eller skab stemningsfulde billeder i naturen – I kan sammensætte jeres bryllupsfotografering præcis, som I ønsker. Jeg lytter altid til jeres ønsker og kommer gerne med idéer og råd til, hvordan I får det bedste resultat.

Jeg har sammensat fire prispakker, så I kan se et bud på, hvordan jeres bryllupsfotografering vil kunne se ud, men de kan også skræddersys fuldstændigt efter, hvad I ønsker, så vi er sikre på at fange alt, hvad I synes er vigtigst på dagen.

Der vil være et depositum på 2.000 kr., så snart vi har sammensat jeres pakke. Det vil selvfølgelig blive modregnet i jeres samlede pris.

Sådan ser proceduren ud omkring jeres bryllupsfotografering

Hvert brudepar ønsker en fejlfri dag uden skrupler. Derfor giver jeg jer nedenfor et overblik over, hvordan vores samarbejde kommer til at forløbe.

Så skal I ikke tænke på andet end at nyde omgivelserne og hinanden på selve dagen.

Når I har taget fat i mig, vil vi arrangere et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå tanker, idéer og ønsker, og hvordan dagen vil foregå. Fotografering handler om tillid og kemi, så mødet er helt uforpligtende for begge parter.
Mødet kan afholdes både personligt hos mig eller digitalt – hvad end I er tryggest ved.

Når vi har fået skræddersyet den bryllupsfotografering, I ønsker, og betalt depositum, holder vi dialogen, så I har mulighed for at lave tilretninger af planen, så alt forløber gnidningsfrit på dagen.

Vi ringes ved et par dage før vielsen og gennemgår planen endeligt. Er I kommet i tanker om noget, så vær helt rolig – jeg skal nok få det hele med.

Den store dag! Jeg er på lokationen i rigtig god tid, skulle der ske noget uventet. Herfra starter fotograferingen af jeres store dag.

Billederne vil være færdige og klar til gennemsyn inden for 14 dage efter brylluppet. Jeg prioriterer, at I kan få billederne så hurtigt som muligt, så ofte har jeg dem klar før, og I kan se dem, mens I stadig har bryllupsfølelsen i kroppen.
Her peger I billederne, I ønsker, ud, så jeg kan færdigretouchere og fremkalde dem.

I kan få billederne printet i stort set alle størrelser, I ønsker. I kan også vælge at få dem som digitale filer eller smukke luksusfotobøger. Det er alt sammen med i den bryllupspakke, I vælger, og som matcher jer og jeres budget.

Skal jeg være jeres bryllupsfotograf?

Kontakt mig, så får vi en uforpligtende snak om det, I ønsker for jeres store dag.

Skriv til mig på ovenstående formular, eller ring til mig på tlf. +45 42 25 62 60.