Det svarer til at spørge hvad koster en bil. Bryllupsfotografer findes i alle prisklasser, og det er netop derfor, der er en del ting man skal overveje inden man beslutter sig. Et bryllup er unikt og personligt, derfor er der mange ting der spiller ind, inden du tager den endelige beslutning. Det er nemlig ikke kun prisen der skal være det altafgørende (selvom det naturligvis også er et utrolig vigtig element).

For mit eget vedkommende i Broe Foto, har jeg forsøgt at lave 3 forskellige pakker man kan tage udgangspunkt i. På den måde kan du helt præcist se hvad prisen bliver. I vores egen søgen efter en fotograf til vores bryllup oplevede vi tit at bryllupspriser var fra 3000 og opefter – men ikke hvad de 3000 dækkede over eller hvad ekstra billeder kostede osv. Osv. Det gjorde det enormt svært at få en samlet pris – uden at man skulle til møde og snakke med hver enkelt fotograf.

Jeg har altid haft pakkepriser med fotografering og billeder inkl. I prisen. Det er forskelligt fra pakke til pakke hvor mange billeder der er inklusiv. Jeg kan altid ændre i pakken, såfremt man ønsker flere billeder, andre størrelser osv. Så du får stadig præcis den pakke du gerne vil have økonomisk og indholdsmæssigt.

Her kan du se hvilke bryllupspakker jeg tilbyder:

Fotografering på udvalgt lokation 1 time
2 stk 13×18
2 stk 18×24
Kr. 2.995

Portrætpakken er kun selve portræt fotograferingen på aftalt sted. Anbefales til dem der ikke ønsker/har behov prof. billeder i kirken under vielsen og turen op ad gulvet.

Fotografering efter kirken samt 1 times foto på nærliggende location
5 billeder i høj opløsning som download uden vandmærke og fotograf tags
5 stk. 13×18
Kr. 4.395

Fotografering ved ankomst til kirken
Fotografering ved vielsen i kirken
Fotografering efter kirken
1 times foto på nærliggende location
15 billeder i høj opløsning som download uden vandmærke og fotograf tags.
5 stk 13×18 print
2 stk 18×24 print

Kr. 5.895

Favoritpakken er den mest solgte hos mig. Jeg tror det er kombinationen af både de flotte billeder fra kirken, tillykke, riskastning og portrætbilleder det gør denne til favoritten.

Fotografering ved ankomst til kirken
Fotografering ved vielsen i kirken
Fotografering efter kirken
1 times foto på nærliggende location
Fotografering til festen t.o.m. brudevalsen
25 billeder fra vielsen og portrætfotograferingen i høj opløsning som download
Alle billeder fra festen i høj opløsning som download
Varighed op til 10 timer
10 stk 13×18 print
2 stk. 18×24 print
Kr. 11.895

Denne pakke er til dem der vil have det hele med. Det starter med kirken og slutter med brudevalsen. Den store dag bliver dokumenteret helt til bunds.

Har du lyst til at høre mere om mine bryllupsfotograferinger, er du meget velkommen til at skrive til mig i formularen nedenfor.