I år er rollerne byttet fuldstændig om – i hvert fald for mig. Jeg skal nemlig selv giftes og vores eget bryllup står for døren, og nu ser jeg alle bryllupsforberedelserne – herunder at finde den helt rigtige bryllupsfotograf med nye øjne.

Det har inspireret mig til dette lille skriv om hvilke ting vi har lagt vægt, på da vi selv stod og skulle finde en bryllupsfotograf til vores store dag, og jeg måtte erkende at ikke engang med en selfie stang, kunne jeg tage billederne selv. Derfor har har jeg lavet en lille oversigt over de erfaringer vi selv har gjort os, samt hvilke erfaringer jeg kan tage med fra den anden side af bordet som bryllupsfotograf.

Lad mig skynde mig at slå en ting fast. De næste sider er ikke objektive, men mine egne personlige erfaringer og oplevelser, som jeg gerne vil dele med dig.