Tilbage i marts måned fik jeg et opkald fra Vald. Birn. De skulle bruge en ny fast husfotograf, og mente jeg var den helt rigtige til jobbet. Vi snakkede derefter lidt omkring deres behov, hvilke billeder de skulle bruge osv.

De har et, efter min mening, prisværdig holdning til deres medarbejdere. Faktisk er deres medarbejdere så glade for at arbejde hos dem, at mange oplever 25 års jubilæum – og mere til! Helt konkret gør virksomheden det at når en kollega har 25 års jubilæum bestiller de en fotograf til at fotografere den ansatte i en jobsituation. Billedet kommer i glas og ramme og foræres til medarbejderen ifm. Jubilæet.

Deruder laver de en ekstra kopi af som kommer op at hænge på deres store Wall of Fame væg i receptionen – og det var ikke så få skulle jeg hilse og sige! Faktisk er der så mange at en hel væg er fyldt med disse billeder, så en ny væg skal tages i brug.

Jeg glæder mig enormt meget til at udvide mit kendskab til virksomheden og portrættere deres værdsatte medarbejdere.